sunnuntai 3. kesäkuuta 2018

Ensimmäinen viikko on nyt takana ja on kyllä mennyt vauhdilla. Mikan kanssa kaksi päivää on käyty töissä ja mielenkiintoista on ollut. Vanhainkodissa on noin 75 asukasta. Talo ei ole erityisen iso, mutta suurin ero verrattaen suomeen on se, että saman kokoisessa huoneessa, kuin suomessa voi asua jopa kolme asukasta.

 Asiakkaat joiden kanssa työskentelemme ovat pääsääntöisesti muistisairaita, mutta on myös täysin terveitäkin. Hoitajista oikeastaan yksi puhuu hyvää englantia ja yksi asukas puhuu myös hyvää englantia, niin heidän kanssaan olemme puhuneet eniten. Omistajat ovat mukavia ja puhuvat hyvää englantia myös. Saamme joka päivä työpaikalla aamupalan sekä lounaan ja ruoka on ollut täysin unkarilaista ja todella hyvää. Olemme päässeet jo tutustumaan asiakkaisiin ja esimerkiksi ulkoiluttaneet asiakkaita ja avustaneet syömisessä vuoteessa olevia asiakkaita. Talossa on erikseen oma kerroksensa dementoituneille asiakkaille ja siellä pääsääntöisesti työskentelemme.

Viikonloppuna olemme käyneet kiertelemässä budapestiä ja ollaan käyty ostoksilla, sekä eläintarhassa. Lämmintä on riittänyt ja kelit suosineet meitä.

Linja-autolla töihin

Szentendren keskustaa illalla hämärässä
Valtteri nimi ei ole todettu täällä helpoksi

Kävellen töistä pois

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti